Test 2 på Gelleråsen 25/4 2020

Det var tur att det var en vecka emellan testdagarna, mina åkerturer på åkern + lite annat blev tvunget att fixas, Tony är en klippa!!!

Den här testdagen blev något annat, bättre fokus, lite längre tid mellan stinterna gjorde att jag hann med att analysera min egna körning efter bra tips från bla Frederick.

Jämnare tider och landade slutligen på 1.17.83 med flera varv på låga 1.18, supernöjd med körningen och supernöjd med farten i bilen, den hänger med riktigt bra när det går rakt fram och när jag ligger i rygg på någon som är snabbare. Jag tror att jag även klarade av någon omkörning 🙂

Filmen visar starten på en stint på väg från depån upp till Ejes, att den inte blev längre beror på att vi stod och väntade i depån för länge…nästa gång blir det en hel film 😉

Tiden fram till nästa race på Kinnekulle går åt till att byta packboxen innanför tändplattan, den läcker som ett såll…och sedan blir det att titta på youtubeklipp, det är en lurig fullfartssväng in under bron, ca 180km/h i sväng…det ska bli spännande.