Inför Kinnekulle på Lördag

Inför och testen på Kinnekulle den 9/5

På lördag blir det åka av, hög fart i långsväng under bron, man eller mus säger dom som kört…jag kommer att lyssna på Frederick och INTE äventyra något.

Det oljeläckage som jag fick senast på Gelleråsen är fixat så nu är det bara att lasta bilen och verktyg och åka ner. Det är lite för långt att åka tidigt så vi  åker ner redan på fredag och tar en hotellnatt innan, gott med hotellfrulle innan racet drar igång.

Jag bokade min 1:a tävling idag, det blir ett sprintlopp på Gelleråsen den 27/5 men det återkommer jag om.

Testar loggan, vad tycker ni?

Torkar bort olja efter läckaget

Packningen orsakade oljeläckaget, 500 spänn…

Här kommer snart en video när Fredrik kör om mig, gratisversionen av Vimeo och Oderland begränsar mängden för den här veckan.

.Det blev en fullfartssväng med omkörning. Det är en kuperad bana med flera svängar i kurvorna??? alltså man måste hitta flera spår i de kurvor som är ”långa” 

Åker ut för att testa nya däck med förmodad sämre grepp. Dom greppade bättre men som ni ser, nerväxlingen fungerade inte och då går det f-n åt pipsvängen.

Det blev dammigt i cockpit

Nu är debuten på Kinnekulle Ring avklarad. Innan så var det nervöst, alla varnade för kurvan in under bron efter start och mål och jag måste erkänna att den är verkligen snabb och speciell, man åker i ca 180 full fart på 5:an svagt nerför i vänstersväng och du ser inte genom böjen. Efter däckbytet fick jag bättre grepp men han tyvärr inte testa så många varv, men jag ser redan fram emot nästa race, på Gelleråsen den 27/5, ett sprintrace.

Söndag fm, nu är det avlastning och översyn/planering av veckans reparationer och servicar