Duglighet

Den här endagskursen ger en grundlig genomgång i vad Duglighet i tillverkningsindustrin handlar om. Vi kommer att titta på tekniken bakom, göra beräkningar, analysera resultatet och visa på intressanta exempel från verkliga studier. Kursen innehåller även praktiska enkla mätövningar med skjutmått och provbitar och även ett avsnitt med Dataanalys av statistiken vi får fram.

”Målet med kursen är att du som elev ska kunna utföra en duglighetsstudie, utvärdera resultatet och att föreslå åtgärder”

Kursfakta

Målgrupp

Kursen lämpar sig för mättekniker, produktionstekniker, konstruktörer, inköpare, konstruktörer och ledare som behöver en djupare förståelse och kunskaper om  fördelarna med Dugliga processer

Agenda

Kostnadsinformation

Grundpriset för en företagsanpassade en dags kurs för Duglighet 16 800Kr + omkostnader (mil samt logi) för upp till 12st kursdeltagare. I denna kostnad ingår kursmaterial.  

Kostnaden för en öppen plats på en en dags kurs t i Duglighet är 3 400Kr/ person. Läs mer på respektive kurs för att se antal dagar. I denna kostnad ingår kursmaterial, lokal, fika samt lunch.

Begär offert eller registrera er på nästa kurstillfälle

Företagsanpassad

    Välj utbildning (required)

    Öppen kurs

      Välj utbildning (required)