Summering Falkenberg 2020

Nu kan ni se träningar, kval och race på YouTube, följ den här länken

 https://youtu.be/_Y8yy3D0fkI

så ser ni samtliga race under helgen (sök annars på Micke J Falkenberg)

 

 

Äntligen har jag haft tid att analysera och kolla igenom bilen. Jag är som sagt sjukt nöjd med helgen och ska inte klaga allt för mycket över placeringarna men…

Som ni kan se på sista filmen så får jag inte fast framvagnen och nu har vi hittat felet. Jag fick en törn så att styrstaget lossnade och det förklarar varför bilen upplevdes så understyrd och jag inte hängde med i kulorna på baksidan, där det är oerhört viktigt att få med sig farten ut inför högfartskurvan.

Visst har chefsmekanikern det bra va 🙂

Bromsplattan ser ni tydligt på bilden va? den ställde till kvalet en del, jag hann endast köra 6-7 varv tyvärr….

1:a målflaggen

Vilken härlig helg!

Najs team med 1:a meken Maggan och The Bylunds som starka kort, gjorde att helgen slutade i dur med en nionde och femteplats i ”masterklassen”, vilket vi är oerhört nöjda med.

Spänningen och nervositeten var grym innan start och inte blev det bättre av att heatet innan fick rödflagg efter en masskrasch där Ambulansen fick rycka ut, ingen skadad men ändå…att så och vänta och se allt var rätt påfrestande.

Filmer från tävlingarna kan ni se från Falkenberg mk hemsida.

målsättningarna klarades över förväntan och jag kommer att höja ambitionen till nästa race som är den 14-15 augusti på Gelleråsen, om jag inte blir påkörd så ska jag f-n kvala in bland top 50%😎

På filmerna kan man tydligt se att jag har svårt att få fast framvagnen i slutet på racen vilket gjorde det omöjligt att ta in på de framför, speciellt på baksidan i spiralkurvan uppför, men annars så ser jag att bilen har farten, bromsarna är bra och nu är det föraren som ska slipas lite till, mod och taktik.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *