Legends Cars, Summering av säsong 1, 2020

Legends Cars, Summering av säsong 1, 2020

Resultatmässigt kan jag inte vara annat än nöjd, målsättningen var att inte komma sist, ha kul och inte skrota bilen, alla 3 uppfylldes med råge.

32:a av totalt 75 anmälda i huvudserien

13 av 45 i 1250 klassen

9:a av 29 i Rockieklassen

8:a av 27 i Golden Master (gubbligan)  

KAn man vara annat än nöjd när man faktiskt har vunnit Kanonloppet på Gälleråsen 2020, om än i B-finalen men jag har fan vunnit
Jag tror nästan att det här får bli årets bild...
Året man fyller 60 så börjar gubben att köra racing, ett av mina allra bästa beslut
Min 1:a målgång någonsin fångades fint på bild av Bengt-Åce Gustavsson

Ett stort tack till alla som hjälpt till under säsongen, utan er så skulle jag inte startat i ett enda race, ska försöka nämna alla som starkt bidragit, Tony och Frederick, underbart att fått möjligheten att lära känner er och få den supporten som jag verkligen har behövt, oljudet som vi gemensamt analyserade fram i garaget, ett släpande raspljud som vi efter lång tids analyserande hittade, en ficklampa på magnet som satt kvar under bilen och släpade i golvet, det kommer jag aldrig att glömma  ett STORT TACK till er båda.

Maggan, mitt hjärtas supermekaniker, jobbat stenhårt i guldsmedjan för att hinna med och meka på samtliga race i sommar. Tanklocket är ett kapitel för sig, superbra jobbat, bra å puss.

Anders startade starkt men en elak fästing spökade till det men som tur blev så kunde han vara med på sista tävlingen och i princip helt återställ, jäkligt skönt och ett stort tack.

Kricke (håller tyvärr på Leksand) en fixare och mek som tyvärr inte kunde fokusera som önskat pga den förbannade Covid 19, men en hel del fika och fix i garaget under vintern, TACKAR ödmjukast.

Daniel hängde med och supportade starkt vid Kanonloppet, ett STORT TACK och bock.

och så sponsorerna 

Guldsponsor PRIO´c Rune Syvén, inte bara en delfinasiär utan också en coach som bidragit på både Mantorp som nu sist på Gälleråsen, TACK Rune, kul att du funnits med oss i teamet.
Guldsponsor Basilico, Bästa restaurangen i stan såklart, ett supertack för intresset, supertack, nu kommer vi snart
Guldsponsor med det lilla extra, ni hittar deras kataloger hos Guldsmedsbutiker runt om i Sverige

Ett stort tack till alla andra som bidragit till min säsong, Legendsorganisationen, förare, mekaniker, arrangörer, restauranger och framför allt, alla flaggvakter som ger oss alla information om sånt som händer när vi rejsar.

Ett stort tack till alla Facebook och instavänner som hejar…

Vi ses nästa år, och då med publik och kanske med tv-sändningar hoppas vi/Micke J