2021 Legends cup med ny målsättning

Hej igen!

Vintern är lång när man väntar på att få köra race igen.

Nu ser ni den nya bilen i 2021-års design. Ny sponsor för i år är GRAMTEC Inovation AB, kolla på deras hemsida så ser ni vad dom brinner för, intressanta företag va? Rune Syvén fortsätter även i år och bidrar med såväl stöd som racingsupport med risk för skit under naglarna, det gillar vi. BHG-Guld genom min chefsmekaniker Maggan är en strong support, både på hemmaplan som på tävlingarna. Analysverkstan AB med Daniel supportar i bakgrunden med hemsidor och lite annat. Basilico i Köping, en riktig Italiensk Restuarang som allt levererar utmärkt mat.

Målsättningen för året….

Nu skruvar vi upp förväntningarna tycker jag. Efter 1-års närvaro i serien så är det dags att spänna bågen, resultatet förra året gav mersmak och med rätt träningsupplägg så siktar jag på att kvala in i A-gruppen i varje tävling och väl där INTE komma sist. Det är väl ett bra mål va?

Träningen är inte bara på banan utan även en rent kroppslig trimning, ifrån en ”gubbfet” förare till en smärt 60-åring som ska klara en tävlingshelg utan att ligga och flämta 2 dagar efteråt… racepulsen är tydligen uppe på maxpuls i 12-15 minuter 4-5 ggr per helg och det känns verkligen.

Kolla diagrammet här under, målsättningen är tydlig och reduceringen pågår….